Konfidi Cultuur

Hou jij van lekker eten en drinken? Ben je graag onder de mensen? Dan zou je perfect passen in ons team van fantastische mensen. Konfidi heeft een zeer platte structuur en moedigt kritiek alleen maar aan, zolang die opbouwend is natuurlijk. Iedereen is bij ons gelijk voor de wet, of je nu nieuw bent of er al vanaf dag 1 bij bent.

Konfidi is Esperanto voor vertrouwen en dat is, samen met openheid en eerlijkheid, hoe wij niet enkel naar de klant willen overkomen maar ook naar elkaar.

Bij ons draait alles om mensen. Jij moet je goed voelen en daar doen wij alles voor. Het familiale karakter van ons bedrijf is een grote troef. Iedereen kent iedereen, de partners, de kinderen,… Een hechte groep waar je altijd op elkaar kan rekenen.

BIJ ONS BEN JE GEEN NUMMER

Konfidi Feel Good

Feel Good is zeer belangrijk en we proberen er dan ook alles aan te doen om een hechte, leuke groep te maken. Elke maand komen we minstens 1x bij elkaar op onze CRT en proberen we telkens weer een fijne activiteit te organiseren. Foto’s kunnen beter uitleggen wat we juist bedoelen.

CRT WTF?

CRT staat voor Consultant Round Table. Dit is zonder harnassen en zwaarden en de tafel is ook niet rond. Hoe zit het dan juist?

Eenmaal per maand komen we samen om in de voormiddag te coworken voor onze klanten en in de namiddag rond de tafel te zitten en een babbel te hebben over hoe het met je gaat, zowel bij de klant als met jou persoonlijk. Verder hebben we het over allerlei technische onderwerpen, innovaties, technieken en is er regelmatig een presentatie van een consultant over een opleiding die hij de afgelopen maand gevolgd heeft.

De dag wordt dan meestal afgesloten met een pintje en een lekker etentje. Aangezien ons kantoor in Antwerpen op het eilandje gevestigd is zijn er cafeetjes en restaurants in overvloed.

SollicitatiePROCES

Voordat zowel jij als wij beslissen om met elkaar in zee te gaan, gaan er een paar gesprekken aan vooraf. We pakken dit echter snel en efficient aan zodat we op korte tijd het hele proces doorlopen hebben.

Gesprek 1: Pintje drinken

Geen betere plaats om elkaar te leren kennen dan op cafe met een pintje in de hand. Dit neemt al snel een hoop stress weg en zo kan iedereen elkaar als mens leren kennen en niet puur als medewerker. Hier gaan we na of we een match zijn voor elkaar. Hou je het gesprek liever online of op kantoor, geen probleem hoor.

Gesprek 2: Technisch

Nu is het tijd om te laten zien wat je kan, technisch dan. Tijdens een (online) gesprek met 1 van onze experts bekijken we welke ervaring je hebt, hoe het zit met je technische kennis en waar je in de toekomst naar toe wil.

Gesprek 3: Financieel

Als alle vorige gesprekken zowel voor ons als voor jou goed zijn meegevallen komen we met een voorstel. Als alles achter de rug is staat niets ons meer in de weg om eindelijk samen te werken.

Zin gekregen om met ons samen te werken?

Loading...