Konfidi Missie

Complexe technologie en kennis ter beschikking stellen van onze klanten door te investeren in ervaren en gemotiveerde medewerkers

Konfidi is Esperanto voor vertrouwen en dat is, samen met openheid en eerlijkheid, hoe wij niet enkel naar de klant willen overkomen maar ook naar elkaar.

Bij ons draait alles om mensen. Jij moet je goed voelen en daar doen wij alles voor. Het familiale karakter van ons bedrijf is een grote troef. Iedereen kent iedereen, de partners, de kinderen,… Een hechte groep waar je altijd op elkaar kan rekenen.

BIJ ONS BEN JE GEEN NUMMER

Konfidi Opleiding

Als IT-er zal je heel je leven moeten blijven studeren en dat is iets dat wij dan ook aanmoedigen. Het maakt ons als bedrijf sterker maar in de eerste plaats vooral jou.

Dus nee, wij doen niet moeilijk als jij iets nieuw wil bijleren. Sterker nog, we moedigen dit zelfs aan, tenzij je passie bij bloemschikken of diepzeeduiken ligt. Maar doe dat vooral in je vrije tijd.

Hieronder een lijst van een aantal opleidingen (zowel hard- als softskills) die de vorige jaren gevolgd zijn, zowel professioneel als persoonlijk.

Professionele opleidingen

Zo gaat netwerken vanzelf
VMware vSphere: Install, Configure, Manage
Looking forward – cash forcasting en budgettering
Basiskennis procesmanagement voor niet procesmanagers
Taalbad Frans
Masterclass Projectmanagement – Methoden en technieken
ITIL4 Foundation Package (Course & Certification)
Microsoft Azure Administrator
Microsoft 365 Identity and Services

Persoonlijke opleidingen

Lassen
Vastgoedmakelaar
Jeugdcoach voetbal
Loodglasramen maken
Vaarbewijs
Rijbewijs B-E
Circuit rijinstructeur

Konfidi in cijfers

Consultants

12

Duvels gedronken

Best wel veel

Lamborghini in fleet

0

Kilo’s steak gegeten

47

Rekkertjes weggeschoten

Massa’s

Konfidi Groei

Niet groeien staat gelijk aan achteruit gaan. We moeten dus groeien om als bedrijf verder te gaan maar niet ten koste van alles.

Om het familiale karakter van Konfidi te behouden nemen we maximum 4 mensen per jaar aan. Zo kunnen we garanderen dat jij tijd genoeg krijgt om je helemaal in te werken in onze cultuur. Aandacht voor jou als mens geniet onze hoogste prioriteit.

Zin gekregen om met ons samen te werken?

Loading...